Akaun irsofian.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Planner For Trader "My Trading Diary"

Planner For Trader "My Trading Diary"

Planner For Trader

"My Trading Diary"


Anda tidak mempunyai perancangan dalam trading??

Anda selalu gagal dalam urus niaga trading?


Dapatkan PFT ini segera untuk membantu anda merancang trading anda menjadi lebih teratur dan sistematik.


Dah bekali-kali kami restock PFT ni...

Apa yang BEST pasal PFT ni sampai laku macam pisang goreng panas??


Planner For Trader ini adalah ciptaan Ir Sofian di mana beliau telah memindahkan teknik rekod transaksi beliau sendiri ke dalam buku PFT ini. Dengan PFT ini anda akan menemui cara untuk 'konsisten' dalam trading dan pasaran.


Apa yang ada dalam PFT ni??


Terdapat 6 bahagian di dalamnya;


1) Catatan journey anda dalam trading iaitu berapa lama anda nak capai target anda


2) Catatan 'plan to trade' yang memerlukan anda merancang jenis 'style' trading anda berdasarkan kepada sample yang diberikan


3) Catatan trading anda setiap bulan iaitu kami bekalkan sebanyak 3 bulan untuk anda lihat pergerakan graf perjalanan anda dalam trading setiap bulan.


4) Catatan trading anda setiap minggu dan iainya juga akan dibuat dalam bentuk graf untuk melihat performance dan prestasi trading anda.


5) Catatan trading anda setiap hari. Anda akan merekodkan berapa entry yang anda masuk, berapa profit dan loss yang anda dapat, dan berapa 'floating' yang anda sedang hadapi pada hari tersebut.


6) Catatan 'Learn From My Mistake' di mana anda akan catitkan mengenai kesalahan yang anda lakukan semasa dalam pasaran, apa yang membuatkan anda mengalami loss dan apa yang anda patut lakukan seterusnya untuk memperbaiki trading anda.


Planner For Trader ni sebenarnya hanya untuk peserta Coaching TG4M 2017 kami. Tetapi di atas permintaan ramai yang inginkan buku ini, kami bukakan kepada anda semua.


Dapatkan Sekarang Sebelum Stok Habis Lagi!!